Varför byta ut soffan när lite nya lampor kan ge ditt hem ett helt nytt intryck.

Är du också en sådan där person som har hela förrådet fullt av gamla lampfötter? Oftast är det inget större fel på dem – det är snarare lampskärmen som du har tröttnat på, eller hur? Då är ett utmärkt tips att ta med dem till Willes El i Norrköping och ge dem ett uppdaterat intryck.
– Du behöver inte ta med lampskärmen, det viktigaste är att vi får se lampfoten, säger Elsie Andersson på Willes El. Då kan vi prova oss fram till en lampskärm som passar lampfoten perfekt och även en ljuskälla som ger rätt sken. Nya lampor och lite matchande textilier kommer ge hela rummet ett lyft.

Elsie Andersson driver, sedan snart två år tillbaka, Willes El tillsammans med sin man och dotter. Ett anrikt företag med en 90-årig historia. Kunskapen består. Inför våren har de tagit hem mer lampskärmar än någonsin. Det är – ordagrant – lampskärmar från golv till tak.
– Den stora trenden just nu är stora mönster med växter och djur. Även täta skärmar i siden och sammet är inne. Det ska vara mycket färg och det är jätteroligt, men då är det också desto viktigare vilken slags ljuskälla du väljer. Hos oss får du alltid råd, och vi kan visa dig skillnaden på olika färgtemperaturer.

För den som är intresserad av kända varumärken så har Willes El tagit in nyheter från både Ralph Lauren och Stig Lindberg.

Vintagehylla
Med en 90-årig historia bakom sig är det förstås oundvikligt att det samlat på sig lite ”dolda skatter” i lagerhyllorna.
– Vi har mängder av gamla armaturer från alla årtionden. Allt i originalförpackning – oanvända! Ett urval finns att se på vår ”vintagehylla” i butiken eller på vår hemsida. Givetvis har vi kontrollerat att elen i dem är godkänd att använda.
Kristallkronor, taklampor, fönsterlampor och golvlampor. Originalskärmar i tyg, glas och äkta kristall. Allt samlat från olika årtionden. Den som letar efter något unikt kan göra riktiga fynd här.
– Vi har även ett stort urval av glödlampor från olika årtionden. Specialfattningar som kan vara väldigt svåra att få tag i. Kolla med oss om det är något speciellt du söker, så kanske vi kan hjälpa dig!

Personlig service
   Utöver ett komplett utbud av lampor för hela hemmet har Willes El egen elektriker. Därför kan de även laga och serva dina gamla armaturer. Intresset för tjänsten är stor.
– Ta med din lampa så ger vi dig ett kostnadsförslag på vad en reparation skulle kosta. Inget problem är för stort eller för litet.  Vi får in allt från den lilla läslampan till stora kristallkronor, avslutar Elsie.