Sommarens nyheter inkomna hos Direkt Optik

Optikerkedjan Direkt Optik nysatsar och är på stark tillväxt med idag drygt 40 butiker i Sverige. I Norrköpingsbutiken är det nytt och fräscht i alla led. Hyllorna har laddats upp med säsongens nyheter, inredningen har bytts ut och den nya personalen har kommit till ro.

– Nu har vi fått in alla nyheter inför sommaren, säger butikschefen Tom Hansson. Både när det gäller bågar och solglasögon.
Säsongens trender presenterar runda former, färg och större modeller. Även när det gäller solglasögonen.
– Det är mycket gradalfärger på glasen. Det vill säga att de tonar från en färg till en annan. Populära märken i sortimentet är Police och Vogue.

Kompetent team hjälper dig
Tom har varit butikschef i snart ett år och har över 24 års branscherfarenhet. I det övriga teamet finns det gott om samlad kompetens med ytterligare tre medarbetare. Nyast i gänget är optikerassistenten Lena Sado som började hos Direkt Optik här i april.
– Det är oerhört roligt, säger Lena. Jag kommer närmast från en klädkedja och älskar service. Kunderna blir så oerhört tacksamma över att få hjälp. Allt från att välja ut bågar till att de provar sina nya glasögon för första gången.

3 för 1 – på riktigt
Direkt Optiks koncept gör det enkelt för dig som kund att få professionell hjälp med dina synproblem och samtidigt få mycket för pengarna. Som alltid erbjuder de ”3 för 1”.
– Konceptet är enkelt, säger Tom. Betala paret med högst pris, så ingår de andra två. Du får de bästa glasen för dina behov. Det gäller givetvis även solglasögon.
Ett perfekt läge att passa på att även ta fram ett par glasögon för ditt fritidsintresse, bilkörning eller solglasögon för en dag på stranden.
– Det går utmärkt att dela på ”3 för 1”-erbjudandet med någon. Då får han eller hon du delar med givetvis sin egen slipning och kan dela på kostnaden med dig.
Välkomna till Direkt Optiks butik på G:a Rådstugugatan. Tre par glasögon, exakt utformade efter dina behov, till ett pris som tål att jämföras. Passa på att välja ut ett par snygga solglasögon till sommaren. Tom med personal hjälper dig gärna!