Nu har Sköna Skon flyttat från sina gamla lokaler på Repslagaregatan – till Lindens övre plan. Butiken tar över Crispins lokaler, som har samma ägare, och ersätter den butiken. Däremot kommer Sköna Skon att fortsätta med samma kvalitativa sortiment och koncept som tidigare.

– Vi gör inga avsteg från vad vi levererat till våra trogna Sköna Skon-kunder, säger Magnus Johansson, ägare Sköna Skon. Vi fortsätter att ge samma höga service och kvalitativa utbud av bekväma skor för dam och herr.

På många sätt blir den nya butiken tillgängligare. Parkera enkelt i P-huset Ankaret och ta gångtunneln över Prästgatan in på Linden och vidare in i butiken. Det finns dessutom både rulltrappor och hiss upp till Lindens övre plan. Tillsammans med Rieker och Ecco hoppas Magnus, med personal, nu även få fler personer att upptäcka Sköna Skons sortiment.
– Våra mest trogna kunder hittade hit rätt fort och har varit väldigt positiva. De känner igen sig eftersom vi även flyttat över mycket av inredningen från den gamla butiken. Nu blir Sköna Skon, precis som Crispin var, en del av att vi har tre skobutiker under samma tak där kunderna kan gå mellan avdelningarna och ta del av hela vårt sortiment.

Sköna Skon finns även i Linköping och erbjuder på så vis regionens största sortiment av sköna skor i passform och kvalitet. Dessutom med en service i toppklass.
– Alla fötter är olika och vårt sortiment har något för alla fötter. Vår personal är måna om att du blir nöjd och har stor kunskap om vad de säljer, avslutar Magnus.