Den kanske mest uppskattade julklappen är den personliga. Så vad kan passa bättre än underkläder? Med ett brett utbud av modeller och varumärken hittar du både den lyxiga och bekväma julklappen på Bodyline.

Har du kört fast i julklappsjakten? Lugn. Då är Bodyline på Lindens övre plan, eller Bodylines nya pop up-butik på Lindens nedre plan, butiken för dig. Från honom till henne eller tvärtom? Här finns något för alla och en julklapp härifrån är både bekväm och funktionell.
– Här finns både trendiga och bekväma underkläder i årets färger, säger Lisa Soner Isik.

Hon har drivit Bodyline i drygt 25 år och byggt ett starkt varumärke där kunderna vet att hon och hennes personal alltid ger sitt yttersta för att kunden ska vara bekväm vid utprovning av underkläder.

Många kvinnor, påpekar Lisa, är dåliga på att uppdatera BH-samlingen i garderoben. Med åren är det något som behöver göras.

– För att slippa bekymmer med skavande BH, öm byst och rygg tycker jag att man åtminstone ett par gånger i livet – efter puberteten, efter amning och framåt 60-årsåldern – bör gå till en professionell butik för att prova ut en BH ordentligt. Det kan göra stor skillnad, säger hon.

– Dessutom, fortsätter Lisa, är det många som i detta nu jobbar hemifrån. Med en mer påfrestande arbetsställning ökar påfrestningen på kroppen – då är en bekväm BH otroligt viktig, säger hon.

Butiken är stor på kända varumärken som Calvin Klein, Björn Borg, Chantelle, Primadonna, Marie jo och Calida. Men ett bra märke är inte alltid synonymt med underkläder som passar alla. Lisa understryker att det är stor skillnad på både märke och modell. Därför är den personliga servicen a och o. Lisa med personal nöjer sig inte med att det sitter bra – det ska sitta helt rätt!
– Även om du tycker att en BH ser ut att sitta rätt vet vi, med vår erfarenhet, hur den kan sitta ännu bättre. Ingen kropp är den andra lik. Trots att vi har väldigt många modeller kan det ändå vara svårt att hitta rätt ibland. Vid behov får vi då justera BH:n, säger Lisa och berättar att det kan handla om att sy in, lägga ut eller flytta ett axelband.
– Oavsett vad så löser vi det alltid, så att du som kund blir supernöjd. Vi har kunder från hela landet som kommer för att handla här hos oss. Det måste väl ändå vara ett kvitto på hög kundnöjdhet?

Ett presentkort till jul kan kanske också vara en god idé? Det brukar uppskattas av dem som själva gärna klämmer, känner, väljer ut och uppskattar den där extra hjälpen för maximal komfort.

Morgonrockar och pyjamasar är också populära julklappar, både för honom och henne.
–Att ge bort något skönt och bekvämt är alltid ett säkert kort oavsett vem du ger julklappen till. Det är ett bra tips till den där personen i familjen som ”aldrig önskar sig något”, säger Lisa.

För den som vill känna sig extra fin, eller ge bort en lyxig julklapp, är det spets som gäller.
– Spets är min personliga favorit! Årets färgtrender går åt jordtonshållet, med mycket brunt, koppar och guldiga toner. Dessutom är djurmönster starkt i år. Modellmässigt har den bygellösa BH:n även gjort comeback.

Utöver den ordinarie butiken på Lindens övre plan hittar du numera Bodylines pop up-butik på Lindens nedre plan. Det här är en tillfällig åtgärd för att sprida ut kunderna med anledning av coronapandemin. Dessutom har man infört mängder av anpassningar i butiken för att göra handlingen tryggare.

– Vi städar mer än vanligt och vi har möjlighet att köra ut varor till de kunder som inte vill komma in i butiken. Vi har egentligen alla möjligheter att tillmötesgå kundernas önskningar, det är bara för dem att kontakta oss. Vill de vara ensamma i butiken så löser vi det. Vill de att jag kommer ut med prover så löser vi det. Vi vill finnas där för våra kunder och vi hoppas att de finns här för oss.

Så ta kontakt med Bodyline där personalen står redo att hjälpa dig med att hitta rätt julklapp – oavsett om den är till någon nära eller till dig själv.
Varmt välkommen!