Våren och sommaren har flyttat in på hyllorna i Sköna Skon, som alltid är komfort och kvalitet det som är utmärkande för sortimentet.

– Vi kan se att det är lite mer färg i sortimentet nu när vårskorna börjat komma in, men som alltid är komforten och kvalitén det absolut viktigaste för våra skor, säger Sköna Skons ägare Magnus Johansson.

Många av skorna kommer med en löstagbar innersula för att kunden ska kunna använda egna inlägg för just sina fötter. Alla skor och sandaler är noga utprovade för att ge dig som kund bästa komfort.

– Alla fötter är olika och i vårt sortiment finns det något för alla fötter, säger Magnus Johansson.

Sedan ett halvår tillbaka hittar man skobutiken på Lindens övre plan. Hit flyttade man under hösten från sina gamla lokaler på Repslagaregatan, och läget mitt i stan har inte gett utrymme för vila hos personalen.

– Våra mest trogna kunder hittade hit rätt fort och har varit väldigt positiva. Sköna Skon har även egna avdelningar för de populära varumärkena Rieker och Ecco. Kunderna kan gå emellan och ta del av hela sortimentet.

Sköna Skon finns även i Linköping och erbjuder på så vis regionens största sortiment av sköna skor i passform och kvalitet.

– All vår personal är måna om att göra kunderna nöjda och har stor kunskap om produkterna de säljer.