Skönhetsvård inför sommaren

Sommaren är äntligen på ingång, men se till att ta hand om din hud i solen. Laser & Estetik har kunskapen och hjälper dig gärna med att behandla och förebygga dina befintliga hudproblem.

Allt fler vänder sig till oss för behandling av lättare hudproblem som ytliga kärl, hudvårtor, ärr, godartade leverfläckar med mera, säger Mayson Issa som är legitimerad hudterapeut.
– Vi använder oss av modern laserteknik och går på djupet, så att problemen inte återkommer. Behandlingarna utförs av legitimerad läkare och du behöver ingen remiss.
Mayson har drivit Laser och skönhetskliniken i Norrköping sedan 2008, och Laser & Estetik är en väletablerad kedja som startades 2005. De är specialister på estetiska laserbehandlingar och hudvård. Kliniken har ett nära samarbete med legitimerade läkare.
– Nu samarbetar jag med ytterligare en läkare, så det finns ännu fler tider för er som vill ha behandlingar innan sommaren. Boka först en tid för konsultation. Då kan vi diskutera vilka alternativ som finns och vad som skulle kunna ge dig bästa möjliga resultat.

Din trygghet är viktigast
I takt med att fler vänder sig till olika skönhetskliniker ökar såklart kravet på trygghet och teknologi. Något som Laser och skönhetskliniken i Norrköping verkligen inte tummar på.
– Hos en seriös skönhetsklinik ska patienten känna sig trygg – och det kan du göra här, säger Mayson. Både du och kliniken är försäkrade. Vi har lång erfarenhet och mycket kunskap inom skönhetsvård.

LPG Endermologie-behandling
   En av de mer populära tjänsterna är behandling av celluliter. Perfekt om du vill ha snygga ben till sommaren, men också bra för din hälsa.
– Det är inte enbart, eller främst, av estetiska skäl som många väljer att behandla sina celluliter. Vi använder oss av LPG Endermologie-massagebehandling som är helt smärtfri. Den behandlar bindväven i huden och underhudsfettet. På så vis ökar blodcirkulationen och du minskar eventuella vätskeansamlingar.
Tekniken är även väldigt effektiv som behandling mot till exempel muskelvärk, spänningshuvudvärk, stelhet och svullnader eftersom dessa problem ofta kan orsakas av cirkulationsstörningar. Även patienter som lider av fibromyalgi kan märka en positiv förbättring.

Mors dag & Exuviance-dag
I helgen är det Mors dag. Överraska din mor med till exempel behandlingen Exuviance kemisk peeling.
Lördagen den 25 maj har kliniken extra öppet med drop in från kl. 10–15 så att du kan köpa presentkort eller produkter. Dessutom kommer Mayson att ha drop in med en representant från Exuviance på kliniken tisdagen den 18 juni mellan kl. 13–18. Då kan du få tips och råd hur du ska ta hand om din hud och bra erbjudanden från Exuviance förstås.
– Passa på att bli kundmedlem. Då får du en stämpel för varje 300 kronors köp. Tio stämplar ger dig en Exuviance ansiktsbehandling hos oss, till ett värde av 690 kronor. Varmt välkommen in till oss i sommar.

Laser & Estetik behandlar bland annat:
– Hårborttagning med diodlaser
– Celluliter / LPG
– Klassisk massage
– Exuviance-behandlingar / Ansiktsbehandling
– Geleförstärkning av naglar
– Åderbråck
– Fettsugning med laser
– Ögonlocksplastik
– Juvederm / Teosyal / Stylage
– Botox / Filler
– Rynkborttagning
– Ytliga blodkärl
– Leverfläckar
– Vårtor