Så här i jultider vill vi vara med och sätta lite extra julstämning och hälsa välkommen till Gamla Stan i Norrköping. I våra medlemsbutiker hittar du ett härligt utbud som är noga utvalt. Personliga julklappar som du handlar i unika affärer med den lilla extra kryddan av service och kunskap. Det är en speciell känsla att gå runt i Gamla Stan, vi vill gärna vara med och förmedla den.

Hos våra medlemmar hittar du; te och kaffe, chokladpraliner, klänningar och jackor, gott bröd, fina hotell, god mat och härliga strövområden, närproducerade lammskinn, konstnärsmaterial, brodyrmaskiner, hattar och kepsar, hårsmycken, möbler och inredning, kök, dammsugare och städprodukter, böcker och tidningar, antika böcker, sopplunch med design och form, nybakade hagabullar, saffran, retroprylar, stickade vantar och ullgarn, sköna skor, hårvårdsprodukter och mer därtill.

Nu är det extra fint när fastighetsägarna har hjälpt oss få upp de vackra julstjärnorna från 1930-talet på Hospitalsgatan igen, berättar ordföranden i Föreningen Gamla Stan, Mattias Kleist, Korg & Möbler.

God Jul önskar föreningen Gamla Stan i Norrköping!