Butik Bettan är en butik för alla modeintresserade kvinnor. Ägaren Elisabeth ”Bettan” Ringh hjälper dig att hitta dina kläder inför vintern, jul och nyår. Oavsett vilken stil, kropp eller ålder du har.

Hos Butik Bettan finns något för alla stilar med storlekar från 36/38 till 52/54. Här finns det klassiska, det fräcka och det bohemiska från många kända leverantörer i Europa.  Butik Bettan är välkänd för just sitt generösa utbud av olika storlekar och modeller.
– Vi är alla olika. Det är aldrig fel på kroppen! Det handlar bara om att “paketera” den på bästa sätt, som jag brukar säga, säger Bettan.
– Jag är glad att kunna erbjuda svensk design som till exempel Ralston, Hedvig, Baldino, Olars Ulla och Cissi & Selma. Men Butik Bettan har även dansk design såsom Bitte Kai Rand, Gozzip, Margot och du Milde som alla är kvalitetsmärken.
– Just nu letar många av mina kunder kläder inför årets sista fester och den perfekta kappan eller jackan, säger Bettan.

Butik Bettan har kappor och jackor från olika märken såsom Herluf, Flare, Etage, Frandsen och Olars Ulla i storlekar från 38 till 56. Självklart finns också ett stort utbud av klänningar, blusar, tunikor och byxor för alla de tillfällen och dagar som väntas!

Personlig service är Butik Bettans vinnande koncept och Bettan själv kallas ibland ”byxprofessor” när det kommer till att hitta rätt byxa till rätt kropp. LauRies omtyckta byxa är fantastisk och lite av en ”mirakelbyxa” när det kommer till passform. Butiken har även byxor från Robell, Para Mi, C.R.O och Anna Montana med flera.

Är ni ett tjejgäng som vill ha en egen visningskväll? Hör av er till Butik Bettan och boka en egen kväll. Passa på att träffas, umgås och ha trevligt medan ni får en egen visning av Butik Bettans sortiment.

Välkommen in i butiken med den personliga servicen – Butik Bettan.