Butik Bettan är en butik för alla modeintresserade kvinnor. Ägaren Elisabeth ”Bettan” Ringh hjälper dig att hitta dina kläder inför sommaren – oavsett vilken stil, kropp eller ålder du har. 

Hos Butik Bettan finns något för alla stilar med storlekar från 36/38 till 52/54. Här finns det klassiska, det fräcka och det bohemiska från många kända leverantörer i Europa.  Butik Bettan är välkänd för just sitt generösa utbud av olika storlekar och modeller.
   – Vi är alla olika. Det är aldrig fel på kroppen! Det handlar bara om att “paketera” den på bästa sätt, som jag brukar sägaDet handlar om att välja rätt modell, rätt färg, och rätt mönster, säger Bettan. 

Personlig service är Butik Bettans vinnande koncept och Bettan själv kallas ibland ”byxprofessor” när det kommer till att hitta rätt byxa till rätt kropp. LauRies omtyckta byxa är fantastisk och lite av en ”mirakelbyxa” när det kommer till passform. Butiken har även byxor från Robell, Para Mi, C.R.O och Anna Montana med flera.  

   – Jag älskar att hjälpa kunderna att hitta rätt plagg och det viktigaste är att kunden alltid ska känna sig nöjd när den lämnar butiken. Här har man alla möjligheter att prova ut plagget ordentligt och verkligen känna att det sitter bekvämt och känns helt rätt, säger Bettan. 

I butiken finns en rad välkända varumärken från svenska designers som bland annat Ralston, Hedvig, Baldino, Olars UllaBohéme och Cissi & Selma, liksom danska designers såsom Bitte Kai Rand, Gozzip, Margot och du Milde – samtliga kvalitetsmärken. Det stora utbudet erbjuder något för alla tillfällen, oavsett om du behöver ett fritids– eller vardagsplagg, eller något att bära på fest. Inför sommaren har utbudet av klänningar, blusar, tunikor och luftiga byxor fyllts på.   

   – Sommaren är kort och snart är den här! Även om semesterresan ställs in i år så blir det en sommar i Sverige. Vi kommer att fira saker, även om vi gör det på avstånd och på andra sätt, och känner man att man vill uppgradera garderoben till de tillfällena är det hög tid att göra det nu, säger Bettan och fortsätter: 

   – Om du är i riskgrupp och vill besöka butiken själv, eller i sällskap av någon mer, så går det jättebra att höra av sig till butiken. Då bokar vi in det, säger Bettan. 

Hon välkomnar också mindre sällskap på visningskväll. 

   – Passa på att träffas, umgås och ha trevligt medan ni får en egen visning av butikens sortiment.  

   Välkommen in i butiken med den personliga servicen – Butik Bettan.