Rätt mode
– för alla stilar

Kom och upplev säsongens mode hos Emmy Mode & Interiör. Med personlig service hjälper dig ägaren Pia Norrman att hitta dina nya favoritplagg – som passar just din stil.

Välkommen till den trevliga klädbutiken på Hospitalsgatan i Gamla Stan. Med ett noga utvalt och handplockat sortiment för kvinnor driver Pia sin verksamhet här sedan cirka tre och ett halvt år tillbaka. Här finns något för alla stilar – bara du gillar kläder och personlig service av högsta klass. Och det goda ryktet har spridits mun till mun av nöjda kunder.
– Jag är väldigt tacksam över att allt fler kunder kommer hit, säger Pia. Många tycker att det är extra roligt med en butik som ett alternativ till de stora klädkedjorna och att butiken ligger just här i Gamla stan i Norrköping.
Den välfyllda butiken känns varm och inbjudande. Pia tar sig tid med dig som kund.
– Jag brinner för att hjälpa mina kunder, säger Pia. Att jag kan få dem att våga prova något de själva inte skulle välja, men som de sedan vill köpa och blir deras nya favoritplagg. Då har jag lyckats.
Pia väljer själv ut allt som finns i butiken. Målsättningen är att det ska finnas något för alla stilar – oavsett ålder, tycke eller smak. Här säljs märken som bland annat Pep, Park Lane, 2-biz, One/Two, Soulmate, Junge ytterplagg och Bessie Jeans. Noga utvalt mode – i begränsad upplaga.
– Ofta tar jag bara in ett exemplar i varje storlek av ett plagg – så att du har chansen att få vara mer unik och ha ett plagg som inte alla andra har.

Sommartrender i butiken
   Inför sommaren har Pia tagit in kläder i pasteller, beigea toner och snygga mönster.
– Gult är ju generellt säsongens stora färg och grönt. Så även hos mig, men det är många pasteller över lag som gäller. Stora, snygga prints är också populärt. Cykelbyxan är tillbaka som du till exempel kan sätta ihop med en kavaj. Hett är också kostymen med smal byxa och lite oversize-modell på kavajen.
Pia erbjuder en bredd med allt från klänningar,  jeans, toppar och stickat till kostymer och ytterplagg. Hon har även en del accessoarer, väskor, scarfs och smycken.
– Min målsättning är att kunden ska kunna få en komplett outfit hos mig. Till vardag eller fest spelar ingen roll. Jag hjälper dem att känna sig nöjda, oavsett vilken stil de har.
Välkommen till Pia på Emmy Mode & Interiör och hitta dina nya favoritplagg du också.