Kundupplevelse över det vanliga
– Bodyline ger dig kvalitet och service

”Ditt jobb är att säga vad du vill ha – och mitt jobb är att hitta det” säger underklädesexperten Lisa Sonér som driver Bodyline på Lindens övre plan i Norrköping. Nöjda kunder räcker inte för Lisa. Målet är att överträffa deras förväntningar.

Lisa har drivit Bodyline i drygt 23 år och byggt ett starkt varumärke där kunderna vet att Lisa, med personal, alltid ger sitt yttersta för att du ska vara bekväm när du provar underkläder och badkläder.
– Det roligaste är att hjälpa en kund som säger ”jag vill ha underkläder, men jag vet inte vad jag ska ha”. Här har du chansen att bli klädd. Stå bara lugnt i provhytten och låt oss serva dig.
Din kropp förändras genom åren. Så är det – och så ska det vara.
– Många ställer orimliga krav på sin kropp. De tror att de ska ha samma storlek när de är 50 år som när de var 20 år. Man ska inte hänga upp sig på storlekar – allt handlar om passform. Även om du tycker att en bh ser ut att sitta rätt vet vi, med vår erfarenhet, hur den kan sitta ännu bättre. Vi har ett brett utbud av storlekar och modeller, för att ingen kropp är den andra lik.

Redo för beachen?
Förra säsongen blev Lisas ökade satsning på badkläder en succé, så därför storsatsar hon på badmode den här säsongen.
– På herrsidan har vi ett ännu större utbud av både badshorts och t-shirts. Calvin Klein, Björn Borg och Tommy Hilfiger är våra största märken där.
Calvin Klein är enormt populärt även på damsidan. Lisa har dessutom tagit in bikinimodeller med mycket färger, prints och mönster från PrimaDonna och Chantelle, som även gör förstklassiga underkläder. Något kunderna märker när de provar.
– Kunderna blir så överraskade när de ser och känner hur bra våra bikinis sitter. Det är för att vi jobbar med kupstorlekar. Med vår hjälp får kunden perfekt passform. Dessutom i en färg som passar hudton och hårfärg.

After beach
Vill du vara lite mer klädd efter badet erbjuder Lisa snygga saronger och strandklänningar.
– Även här har vi satsat mer än tidigare. Allt från kimono-modeller till tunnare rockar. Oftast med matchande bikini. Sedan har vi även väskan och tofflorna du behöver.
Sommaren är också en chans att skämma bort dig med sköna underkläder.
– Generellt är det mycket spets som gäller just nu och det är luftigt och skönt att ha så här till sommaren. Även om det inte syns utåt, så känner du dig finare om du har snygga underkläder. Dessutom ger det dig en snyggare figur.
Bodyline erbjuder bara kvalitet. Det kostar lite mer, men Lisa gillar inte att kalla kvalitet för dyrt.
– Vårdar du den bh du köper hos oss kan du ha den i flera år. I längden blir det dyrare att köpa en billigare bh som slits ut snabbare.

Lisa understryker därför hur viktigt det är att du vårdar dina underkläder.
– De flesta tvättar sina underkläder för hårt och med sköljmedel. Då blir de snabbt förstörda.
Här på sidan kan du läsa Lisas bästa skötselråd. Eller välkommen till Bodyline så hjälper de dig med dina frågor. Troligen så överträffar de dina förväntningar.

”Vårda dina bad- och underkläder”
– Lisas 5 tips:

  1. Använda aldrig sköljmedel i varken underkläder eller badkläder!
  2. Skölj ur dina badkläder direkt efter bad. Gärna med schampo om du har badat i klor. Luktar de fortfarande klor när du kommer hem – tvätta dem.
  3. En bh ska tvättas efter cirka 2–3 dagar beroende på hur varm du blir. Sedan måste den tvättas.
  4. Handtvätta. Då håller färgerna bäst och är handtvätt är skonsamt mot bh:ns vaddering.
  5. Tvätta i tvättpåse. Det är bra både för underkläderna och tvättmaskinen, så en bygel inte fastnar i den. Knäpp ihop bh:n innan du lägger den i påsen.