Just nu är Korg & Möbler på Hospitalsgatan i Gamla stan under ett stort förändringsarbete. Det blir dels ombyggnation, dels flytt. Butikschefen Mattias Kleist är mitt uppe i förändringsarbetet där de ber dig som kund om ursäkt för röran – men det kommer att gynna dig. På flera sätt.

– Vi håller just nu på att förbereda en flytt av köksverksamheten, säger Mattias Kleist. Lokalerna här på Hospitalsgatan ska byggas om. Detta för att dela upp ytan till fler företag. Våra kök flyttar vi ut till en ny lokal på Koppargatan i Ingelsta, där kommer vi göra ett snyggt showroom för våra kök. Namnet på det nya kökskonceptet blir – KÖK I NORRKÖPING.

Efter årsskiftet kommer du alltså hitta Korg & Möbler på två ställen i Norrköping. Den enkla anledningen är att efterfrågan på deras kvalitativa kök gjort att utställningen inte får plats i nuvarande lokal längre.

– Sedan vi började att erbjuda kök har det verkligen gått som tåget. Därför känner vi att den här satsningen är så rätt. Speciellt omtyckt är vår service med att vi inte bara ritar kök eller byter köksluckor – vi kan även erbjuda en helhetslösning där vi löser allt med montering och förmedling av hantverkstjänster.

Ombyggnationen av butiken på Hospitalsgatan kommer att påbörjas först efter årsskiftet.
– Kunderna är de stora vinnarna. Nu har vi chansen att renodla oss och faktiskt bli ännu bättre på inredning. Vi har stått med fötterna i två delar. Det kommer vi fortsätta att göra, men på två olika håll. Det tror vi kommer att bli väldigt bra!

Räkna med flyttrea och likande erbjudanden innan dess.
– Vi kommer att kampanja hela sortimentet, så det finns chans till klipp på både kök och inredning. Håll utkik efter vår marknadsföring kring det framöver, tipsar Mattias.

Är du sugen på nytt kök så behöver du dock inte vänta till årsskiftet.
– Höstens köksnyheter är redan här! Kortfattat kan man säga att vi ser mer träinslag i de nya köken. Från att det varit mycket vitlackade skåp så får naturliga material åter ta plats i våra hem. Det märker vi även i efterfrågan, och det tycker jag är roligt.